Mor til valpene

NUCH Angel Pollentia's Browneyed Girl.

Far til valpene

NUCH Patshabel's Æction

Valper ventes i mai 2010

Vi planlegger valper i mai 2010. Valpene er leveringsklare i juli. Mor til valpene blir NUCH Angel Pollentia's Browneyed Girl (Embla) og far til valpene blir NUCH Patshabel's Æction. 

Embla er en liten og feminin tispe med et herlig gemytt og en nydelig personlighet! Embla er HD fri A og er frisk og sunn. Hun er fra vårt andre kull og er etter Angel og N FIN INT UCH Cameron Hawkeye of Lorcebo. Fem av valpene fra dette kullet er stilt på utstilling, to er champion og en står for championatet. De to andre er ikke stilt så mye, men har begge CK.
For flere bilder av Embla, se hennes hjemmeside.

Æction er en flott hannhund med et herlig gemytt! Han er rolig, stødig og stabil. Han er HD fri A. Allerede som 2-åring ble han Norsk Utstillings Champion og han har i tillegg et CACIB og tre res.CACIB.
Æction er etter INT NORD UCH NV-04 Windisle Classico To Virtawheat og NUCH Patshabel's Venus Star Nanna.

Ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig hundeprat om du er interessert i valp fra dette kullet. 

NUCH Angel Pollentia's Browneyed Girl (Embla)

NUCH Angel Pollentia's Browneyed Girl

NUCH Angel Pollentia's Browneyed Girl

NUCH Angel Pollentia's Browneyed Girl

Embla har vært med begge gangene Kennel Angel Pollentia har blitt utstillingens Beste Oppdretterklasse. Her på NKK's utstilling i Nordhordlandshallen 2009. Embla er nummer to fra venstre.

Embla har vært med begge gangene Kennel Angel Pollentia har blitt utstillingens Beste Oppdretterklasse. Her på Nordhordland Hundeklubb's utstilling på Manger 2010. Embla er nummer fire fra venstre.