Vi driver oppdrett av Irish Softcoated Wheaten Terrier i hjemmemiljø. Kennelen vår ligger ved sjøen i landlige omgivelser på Vågseidet i Lindås nord for Bergen.

Vi er en aktiv hundefamilie på seks som består av mor Gunn Kari, far Åge og våre barn Katrine, Linn Therese, Anne Marie og Daniel. 
Vi driver med utstilling og lydighet og er aktiv med i den lokale hundeklubben hvor Gunn Kari er lydighetsansvarlig og instruktør. Vi har tidligere også vært med i styret. Katrine og Anne Marie er også instruktører. Der Anne Marie også tar videre utdannelse som hundetrener med spesialisering innenfor adferd og problemløsning hos Innlandet Hundesenter.
Gunn Kari og Anne Marie er også distriktskontakt i Hordaland og Gunn Kari har vært med i helsekomiteen for Irish Softcoated Wheaten Terrier klubben.

Vår første wheaten, Patshabel's Rose Angel "Angel", fikk vi i 2003, men har drevet aktivt med hund og hundesport siden 1995 da vi fikk familiens første hund, Hero, en Golden Retriever. Hero ble nesten 15 år gammel.
Angel sin fantastiske personlighet og bruksegenskaper fikk oss til å forelske oss i denne rasen, og hun ble starten på en fantastisk reise som oppdrettere på vår unike rase!

Vi er i dag en familie med flere hunder. Anne Marie har nå to hunder i hus, en wheaten og en hvit dvergschnauzer. Katrine har to hvite dvergschnauzerene fra hennes Kennel Isanemi. Linn Therese har også en hvit dvergschnauzer fra Kennel Isanemi.

Til nå har Kennel Angel Pollentia hatt ni kull. Fra det første kullet beholdt vi Angel Pollentia's Amy Angelic " Amy", fra G-kullet beholdt vi Angel Pollentia's Glory Sunshine "Sunny" og fra I-kullet beholdt vi Angel Pollentia's Isabella Star "Sasha". Disse hundene bor hos Gunn Kari og Åge. Disse hundene kan dere også lese mer om under "Våre hunder".

For oss er det veldig viktig å ta vare på våre valpekjøpere og holder både forberedelseskurs (før valpen kommer i hus), valpekurs, grunnkurs og klippekurs. Vi gir all den oppfølging som valpekjøperne ønsker.

I vårt oppdrettet legger vi vekt på godt genytt, god helse, gode bruksegenskaper og rasetypiske hunder. Vi avler kun på HD-frie hunder.