Årets mestvinnende Wheaten 2017

Så super stolt over vår fantastiske Sasha som ble Årets mestvinnende Wheaten tispe 2017!! Smiler
Er så stolt over å kunne si at vi har hele tre hunder fra Kennel Angel Pollentia på topp-10 listen!
Gamlemor Amy på hele 12,5 år ligger på en imponerende 5 plass og Sunny på 8 plass!! KulHjerte

Vår nydelige SE N UCH Angel Pollentia's Isabella Star

Vi har fått valper!

Vi er så glade for å kunne si at det kom fem nydelig små til verden den 22. desember!❤️  2 tisper og 3 hanner❤️ en herlig gjeng som var aktive og for seg fra første stund! Alt bra med mor og valpene!😊 Sasha er en fantastisk flink mor, og ser ut som at hun stortrives i sin nye rolle❤️ blir så spennende å følge disse små krabatene videre❤️

BEST IN SHOW på Stord 12.11.17

Det var en fantastisk dag på Fitjar-Stord hundeklubb's utstilling 12/11! Våre nydelige jenter der SE N UCH Angel Pollentia's Isabella Star "Sasha" ble Best i rasen og vår nydelige veteran på hele 12år INT NORD N DK  SE UCH NJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia's Amy Angelic "Amy" ble 2 beste tispe med CK og ble Best i rasen Veteran.

Som om det ikke var nok, vart Sasha nr 1 i terrier gruppen (BIG1) og gitt så hele veien og vant BEST IN SHOW !! Smiler stort

Vi er så stolte over våre nydelig jenter!Hjerte

Hundeferie i Sverige

Nå i sommer hadde vi en skikkelig hundeferie med campingvogn og telt i vårt flotte naboland Sverige. Vi hadde med oss våre tre wheaten, INT NORD N DK SE UCH NJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia’s Amy Angelic «Amy», N SE UCH Angel Pollentia’s Glory Sunshine «Sunny» og N SE UCH Angel Pollentia’s Isabella Star «Sasha». Vårt første stopp i Ransäter ble planlagt av våre gode venner og valpekjøpere som hadde med seg deres wheaten-jente N SE UCH Angel Pollentia’s Golden Girl «Therese» og wheaten-gutt Angel Pollentia’s Importent King. Der ble det flotte plasseringer for alle jentene våre og nydelige Angel Pollentia’s Golden Girl gikk hele veien til beste tispe og «Best i Mottsatt» (BIM) med CACIB og ble dermed den første av jentene som tok med seg hjem tittelen «Svensk Utstillingschampion». Vi er så utrolig stolte over våre flinke valpekjøpere og nydelige Therese. Grattis! Vi avsluttet også dagen med å bli «Beste Oppdretter» sammen med alle våre flotte jenter i wheaten-ringen med stor konkurranse! 


Turen bar så videre til Gotland hvor vi tilbrakte en uke i flott vær og nydelige omgivelser. Vi hadde oss noen flotte utflukter og vil virkelig anbefale alle å besøke denne flotte øya! Vi fikk også med oss to utstillingsdager på en nydelig uteutstilling. Dette ble en fantastisk helg med fantastiske resultater! Første dagen gikk Sunny helt til topps og ble «Best i Rasen» (BIR) og var neste til å få tittelen «Svensk Utstillingschampion». Resten av jentene var like etter med flotte plasseringer. Dag to gikk gamlemor Amy på hele 12år, helt til topps og ble «Best i Rasen» (BIR) med CACIB og fikk dermed med seg hele tre nye titler: «Svensk Utstillingschampion», «Nordisk Utstillingschampion» og «Internasjonal Champion», da hun fra før er både Norsk- og Dansk- champion med CACIB!!! Like etter var barnebarnet og datter med flotte plasseringer.


Vårt siste stopp ble i Askersund der det ble en fantastisk avslutning på vår hundeferie! Vår flotte Sunny gikk helt til topps igjen og ble «Best i Rasen» med CACIB og datter Sasha fikk med seg det siste svenske certet på turen og fikk da også med seg tittelen «Svensk Utstillingschampion».


Denne Sverige-turen gikk over all forventning og vi er så utrolig stolte over våre flotte og fantastiske jenter! Vi hadde med oss fire wheaten og alle fire jentene ble Svenske Championer! I tillegg ble gamlemor på hele 12 år Amy både «Nordisk Champion» og «Internasjonal Champion»!


Vi vil takke alle flotte wheaten-venner for en fantastisk tur med masse godt selskap. Har vært skikkelig kjekt å få møte nye wheaten-elskere og å få hilse igjen på gode venner! Det er virkelig å anbefale å ta med seg våre wheaten og besøke vårt vakre naboland!
 

Flott familiebilde! Fra venste: Gunn Kari sammen med Amy, Anne Marie sammen med Sasha, Åge sammen med Sunny

NY Norsk Utstillings Champion

Vi har fått en ny champion! Vår nydelige NUCH Angel Pollentia's Golden Girl fikk sitt siste cert og ble Norsk Utstinngs Champion for dommer Eeva Rautala! Smiler stort


Vi er så stolt over flotte ThereseHjerte Gratulerer så masse til flinke mor og far, som har vært så flinke med jenten sin!
Hjerte

NUCH Angel Pollentia's Golden Girl
Dommer: Eeva Rautala

Utsilling på NKK Bergen 22.04.17

Det var en fantastisk helg på NKK Bergen den 22. 04.17, da den flotte NUCH Angel Pollentia’s Golden Girl ble Best i rasen, BOB, med CERT og CACIB og ble derfor Norsk Utstillings Champion for dommer Eeva Rautala! Vi er super stolt over nydelige Therese!

NUCH Angel Pollentia’s Isabella Star ble 2. beste tispe med R.CERT og R.CACIB, DK NUCH NORDJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia’s Amy Angelic ble Beste Veteran med Excellent og Angel Pollentia’s Great Gabriel fikk Excellent!
I Beste Oppdrettergruppe ble vi plassert som nr. 3 med stor konkurranse! Hundene som var med i Beste oppdretter var: DK NUCH NORDJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia’s Amy Angelic, NUCH Angel Pollentia’s Isabella Star, Angel Pollentia’s Great Gabriel og NUCH Angel Pollentia’s Golden Girl. 

 

Takk for en super flott helg og en utrolig koselig samling og feiring sammen med en nydelig gjeng!

NY Norsk Utstillings Champion

Vår flotte NUCH Angel Pollentia’s Isabella Star slo virkelig til da hun på sin første utstilling etter fylte 2år ble Best i rasen (BIR), ble plassert som Best i gruppen nr. 2 (BIG2), og tok også med hjem sin første tittel som Norsk Utstillings Champion!

 

Vi er super stolt over jenten vår!Hjerte

Utstilling i Radøyhallen 25.02.17

Vi hadde en fantastisk helg sammen med en fantastisk gjeng! Fra Kennel Angel Pollentia hadde vi med oss fire tisper. Denne gangen var det vår flotte NUCH Angel Pollentia’s Isabella Star som virkelig slo til da hun på sin første utstilling etter fylte 2år ble Best i rasen (BIR), ble plassert som Best i gruppen nr. 2 (BIG2), og tok også med hjem sin første tittel som Norsk Utstillings Champion!

Som 2. beste tispe med CK hadde vi NUCH Angel Pollentia’s Glory Sunshine etterfulgt av kullsøsteren Angel Pollentia’s Golden Girl som 3. beste tispe med CK og som 4. beste tispe med CK sto veteran tispen vår på 11år, DK NUCH NORDJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia’s Amy Angelic som også ble Beste veteran og ble plassert som Best in show veteran nr. 4 (BIS4 Veteran)!

Vil også gratulere så masse til Ranveig  med flotte Festus som ble BIM og til Marit med søte og lovende Frøya med BIR valp, BIG1 valp og BIS3 valp! Det var veldig kjekt å få hjelpe til med å stille henne!

Takk for en utrolig koselig utstillingshelg alle sammen!

Fra venstre:
BIM NUCH Wheatenhamrans Father to Son,
BIR NUCH Angel Pollentia’s Isabella Star

Utstilling i Etne 12.02.17

Det var en veldig flott helg på utstilling i Etne da vår flotte veteran tispe DK NUCH NORDJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia's Amy Angelic på 11år slo til igjen og ble Best i rasen og Best in show veteran nr 4!
Barnebarnet Angel Pollentia's Isabella Star ble 2. beste tispe med CK og datteren NUCH Angel Pollentia's Glory Sunshine ble 3. beste tispe med CK!

Vil også gratulere så masse til Ranveig Isene og flotte NUCH Wheatenhamrans Father to Son med BIM!

Fra venstre:
BIR DK NUCH NORDJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia's Amy Angelic
BIM NUCH Wheatenhamrans Father to Son

Utstilling i Letohallen 29.12.16

Det ble en fantastisk avsluttning på året for Kennel Angel Pollentia på årets siste utstilling i Letohallen 29.12.16!
Vår flotte veterantispe på 11år DK NUCH NORDJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia's Amy Angelic aka Amy slo til og ble Best i rasen og Beste Veteran! Like etter var barnebarnet Angel Pollentia's Isabella Star aka Sasha som ble 2. beste tispe med CK og datter NUCH Angel Pollentia's Glory Sunshine aka Sunny som ble 3. beste tispe med CK!

Vi var også så heldig å ha med oss dyktige valpekjøpere som debuterte på sin første utstillig. Med oss hadde vi hannhunden Angel Pollentia's Irish Pride aka Ivo som gikk hele veien sammen med bestemor og ble Best i motsatt kjønn og fikk sitt første CERT! Godt jobba blå og resten av familien! Ser frem til videre trening og flere utstillinger i det nye året!

Takk for en utrolig koselig romjuls-utstilling!

Fra venstre: BIM Angel Pollentia's Irish Pride, BIR DK NUCH NORDJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia's Amy Angelic

Norsk Vinner utstilling i Lillestøm 19.11.16

Det var en helt fantastisk helg for Kennel Angel Pollentia på Norsk Vinner utstillingen i Lillestøm 19.11.16!

Vår flotte veteran tispe på 11år N DK UCH NJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia's Amy Angelic aka Amy fikk med seg to nye titler "Norsk Vinner-16" og "Norsk Veteran Vinner-16" og kvalifiserte seg til Crufts i 2017, da hun ble BIM og BIR Veteran denne helgen!😄 Barnebarnet Angel Pollentia's Isabella Star aka Sasha var like etter og ble 2. beste tispe med CACIB og datter NUCH Angel Pollentia's Glory Sunshine aka Sunny ble 3. beste tispe med R.CACIB!😄

Vi vil også gratulere så masse til Lotta Persson og hennes flotte hannhund med BIR og Championatet!😄

Takk for en flott utstillingshelg alle sammen!😊

N DK UCH NJV-06 NV-16 NVV-16 Angel Pollentia's Amy Angelic

KLIPPEKURS

Vi ønsker velkommen til klippekurs for Irish softcoated wheaten terrier!

Dato: 27-28. august
Sted: Bergen, nærmere bestemt hos Eltel Networks AS (Storebotn 110, 5106 Øvre Evik).

Instruktør: Anne Marie Skauge, Kennel Angel Pollentia
Pris: 900,- inkl. lunsj

Kurset er for de som vil lære seg å klippe sin wheaten terrier. Vi starter kl 10.00 og avslutter rundt kl 16.00 begge dager. 

Det trengs ingen forkunnskap om klipping, men hundene må være minst 1 år gamle og vant med å stå på bord. Dette er grunnet lange dager som kan være krevende for unge valper. 
Hundene skal også være nybadet, flokefri og gjennombørstet til kurset.

For de som har valper under 1 år er det mulig å være observatør uten hund, om dette skulle være ønskelig. Ta da kontakt for mer info!

Det vil bli servering av mat i matpausen begge dager. Kaffi og te vil også være tilgjengelig.

Vi kommer til å ha salg av sakser til de som ønsker å kjøpe det. Vil gjerne da at de som ønsker sakser, skriver dette når de melder på kurset. Da vet vi hvor mange vi skal kjøpe inn. Vi tar ikke kort på stedet, så sakser må betales kontant eller via vipps.

Dette er utstyr dere må ha med til klippehelgen:
- klippebord (galge kan tas med om hunden er trent og vant med å bruke det)
- rett saks (frisørsaks)
- effileringssaks med tynneblad på ene siden og rett på andre (frisørsaks)
- kam
- karde
- vannskål
- gode godbiter
- bur 

Vi har noen få klippebord som kan lånes ut, så gi beskjed om det er behov.

Påmeldingen er bindende og sendes inn til mailadresse: anno_45@hotmail.com
Påmeldingen er gyldig når det er betalt inn til kontonr.: 3640.15.10243 eller vipps: 90697758
Husk å merke betalingen med fullt navn og tlf.
Påmeldingsfrist: 15.08.16

Om dere har noen spørsmål, send gjerne mail eller melding til anno_45@hotmail / 90697758 / 97463770

Vi håper at mange kan delta og ser frem til en flott wheaten-helg!

Vennlig hilsen 
Gunn Kari Skauge og Anne Marie Skauge
Regionskontakter vest
Tlf: 974 63 770 / 90697758

NKK Bergen 16.04.16

Omsider funket alt som det skulle, og jeg fikk sitte meg ned å finne bilder fra NKK Bergen 16.04.16!
Vi hadde en fantastisk helg med både flotte hunder og flotte mennesker! Var så kjekt å ha hele 17 flotte wheaten i Bergen!

Juniortispen vår Angel Pollentia's Isabella Star imponerte stort da hun ble Best i rasen, og fikk da stor-certet!! Veterantispen vår DK NUCH JV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic ble 3. beste tispe med CK og Beste veteran. Championtispen vår NUCH Angel Pollentia's Glory Sunshine ble 2. beste championtispe med CK og Reserve CACIB.
Vi var også så heldig å ha med oss flotte valpekjøpere som stilte ut deres flotte hunder! Juniorhannen vår Angel Pollentia's Importent King ble 3. beste hannhund med CK og Reserve CERT. Junior tispen vår Angel Pollentia's Incredible Angel fikk CK og åpen tispen vår Angel Pollentia's Golden Girl fikk Exellent.

Angel Pollentia's Isabella Star gjorde det utrolig bra i gruppefinalen da hun ble plassert som Best i gruppen nr. 3!
Vi stillte også i oppdretterklassen og var utrolig stolt over våre hunder da vi ble plassert som nr. 2 i Beste oppdretter klasse!

Tusen takk for en fantastisk helg alle sammen!:D

Utstilling på Radøy 27.02.16

Det ble enda en fantastisk helg for Kennel Angel Pollentia da vi stillte på Nordhordland Hundeklubb på Radøy den 27.02.16! 
Denne gangen slo junior hannen vår Angel Pollentia's Important King bestemor DK NUCH JV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic og ble Best i Rasen med enda et CERT! Han imponerte også stort da han ble plassert som nr 3 i gruppefinalen! Vi er så stolt over denne flotte karen og blir spennende å følge han videre!:D

Veteranen vår DK NUCH JV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic ble som sagt slått av sitt barnebarn men ble Best i motsatt og imponerte stort da hun som snart 11år ble Best in Show Veteran!:D

De tre andre tispene vi hadde med fikk også flotte resultater! 
NUCH Angel Pollentia's Glory Sunshine ble 2BTK med CK, Angel Pollentia's Golden Girl ble 3BTK med CK og vår junior tispe Angel Pollentia's Isabella Star ble 4BTK med enda et CERT!:D

Sist men ikke mist stilte vi også for første gang med denne gjengen i oppdretter klassen og ble Beste oppdretter på utstillingen i finalen!:D

Takk for en fantastisk helg og må gi en ekstra skrytemelding til våre flotte valpekjøpere og gode venner som er så flinke både inni og utenfor ringen!:D♥

Fra venste: BIR Angel Pollentia's Important King, BIM DK NUCH JV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic

Fantastiske resultater i Etne 14.02.16

Det var en fantastisk utstillingshelg i Etne for Kennel Angel Pollentia den 14.02.16! Vi koste oss stort med årets første tur med campingvogn, og fikk med oss hjem flotte resultater på de fem hundene vi tok med oss!

Vår veteran N DK UCH NORDJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic på 10,5 år imponerte stort da hun ikke bare ble best i rasen, men ble også plassert både som BIG4 og BIG4 Veteran!

Junior hannen vår Angel Pollentia's Important King går i bestemorens fotspor og på første utstilling som junior, ble han BIM med sitt første CERT!

Vår NUCH Angel Pollentia's Glory Sunshine ble 2BTK med CK, Angel Pollentia's Golden Girl ble 3BTK med CK og vår andre junior Angel Pollentia's Isabella Star ble 4BTK med CERT!

Årets Wheaten 2012

Vår fantastiske Amy (N DK UCH NORDJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic) ble Årets Wheaten 2012! Vi gratulerer også til de andre flotte hundene på listen for Årets Wheaten!

Ny Dansk Utstillings Champion

Etter en fantastisk tur på Bornholm tok vi med oss hjem en ny Dansk Utstillings Champion, vår egen Amy! Angel Pollentia's Amy Angelic fikk det Danske championatet og ble Best i Rasen 31.06.12 og fikk CACIB og ble Best i Motsatt Kjønn 01.07.12!

Angel Pollentia's Amy Angelic

Ny Champion

Vi gratulerer så mye til Soft Stream's Immodesty Isac som ble Norsk Utstillings Champion i Trondheim siste helgen i juni!Smiler

Isac er far til H-kullet som ble født 18.07.12.

Førde Utstilling

Fantastiske resultater fra helgen i Førde! Angel Pollentia's Amy Angelic ble Best i Rasen og 2 Best i Gruppen! Og den nye valpen,  Angel Pollentia's Glory Sunshine følger i morens fotspor og ble Best i Rasen Valp og 4 Best i Gruppen Valp!

AMY HAR FÅTT VALPER

27.09.11

Amy har fått ni herlige valper!Smiler Det ble syv tisper og to hanner.

Se på mappen for
"G-kullet"

Klippekurs


Det blir klippekurs helgen 2. og 3. april 2011. Kurset er fra kl 10.00 - 16.00 begge dager.
Kurset blir holdt på Lindås og Katrine Skauge er instruktør.
Vi har også et "minikurs" i utstillingstrening i forbindelse med klippekurset. Dette blir etter kurset er ferdig søndagen.

For mer informasjon om kurset ta kontakt med
Gunn
.

EMBLA HAR FÅTT VALPER!

27.05.2010

Embla har fått seks nydelige valper. Det ble tre tisper og tre hanner. For flere bilder av valpene se under 
"VALPER" i hovedmenyen.

Embla sammen med sine seks små.

Embla er parret

NUCH Angel Pollentia's Browneyed Girl (Embla) er nå parret med NUCH Patshabel's Æction.
Valpene forventes født i slutten på mai 2010.

Det ligger flere bilder av Embla og Æction under
"Planlagte valpekull" . Se også Emblas  hjemmeside . Ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig hundeprat om du er interessert i en valp fra dette kullet.

Embla, mor til valpekullet.

Kennel Angel Pollentia har fått en ny Norsk Utstillingschampion!

06.03.2010

Embla, Angel Pollentia's Browneyed Girl, er blitt Norsk Utstillingschampion!

Hun tok sitt siste cert på Nordhordland Hundeklubbs utstilling på Manger 06.03.2010.

Vi gratulerer til hennes eiere Øyvind og Aud-Jorunn!

Nuch Angel Pollentia's Browneyed Girl.

Nuch Angel Pollentia's Browneyed Girl.

En fantastisk utstillingshelg!

Resultater fra Nordhordland Hundeklubbs utstilling på Manger 06.03.2010.

Vi har hatt en fantastisk utstillingsdag på Manger denne helgen med mange gode resultater, og vi hadde en veldig koselig dag sammen med våre hyggelige og flinke valpekjøpere. Kennel Angel Pollentia fikk HP i oppdretterklassen og ble i finalen Beste Oppdretter. Takk til alle dere som ventet helt til finalen slik at vi kunne stille der!
Amy (NUCH NORD JV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic) ble BIR og hennes sønn Phillip (Angel Pollentia's Duke Phillip) ble BIM. Vi vil gratulere alle våre valpekjøpere med de flotte resultatene! Først og fremst vil vi gratulere Embla (Angel Pollentia's Browneyed Girl) sine eiere, Aud Jorunn og Øyvind, med championatet!  Også våre andre valpekjøpere fikk svært gode resultater i helgen! En spesiell gratulasjon til Phillip (Angel Pollentia's Duke Phillip) sin eier, Hanne, med CERTet!

Her er alle resultatene:

Valp 4-6 mnd:
Angel Pollentia's Enya - Nr. 1 i 4-6 mnd, 2.BTK
Angel Pollentia's Evita - Nr. 2 i 4-6 mnd
Angel Pollentia's Enchanting Hakuna - Nr. 3 i 4-6 mnd

Juniorklasse hann:
Angel Pollentia's Duke Phillip - 1.JK 1.JKK, CK, CERT, 1.BHK, BIM

Juniorklasse tispe:

Angel Pollentia's Daylight Dream - 1.JK, 1.JKK, HP

Åpen klasse tispe:
Angel Pollentia's Browneyed Girl - 1.AK, 1.AKK, CK,CERT, 2.BTK CHAMPIONAT

Champion klasse tispe:
NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic - 1.CHK, 1.CHKK, CK, 1.BTK, BIR

Champion klasse hannhund:
NUCH Angel Pollentia's Born To Be A Hero - 1.CHK, 1.CHKK

Kennel Angel Pollentia ble utstillingens beste oppdrettergruppe.
Fra venstre: Angel Pollentia's Amy Angelic, Angel Pollentia's Daylight Dream, Angel Pollentia's Duke Phillip og Angel Pollentia's Browneyed Girl.

Her gjøres hundene klar før de skal i ringen.

Susanne og Stig før de skal inn i ringen.

Kennel Angel Pollentia ble Beste Oppdretter!

Kennel Angel Pollentia ble lørdagens Beste Oppdretter på Nordhordland Hundeklubbs utstilling på Manger!

Fra venstre:  Amy (Angel Pollentia's Amy Angelic), Moki (Angel Pollentia's Daylight Dream), Phillip (Angel Pollentia's  Duke Phillip) og Embla (Angel Pollentia's Browneyed Girl).

Vi vil gratulere eierne til disse flotte hundene og takke for at dere bidro til at vi ble Beste Oppdretter!

Kennel Angel Pollentia ble utstillingens beste oppdrettergruppe.
Fra venstre: Angel Pollentia's Amy Angelic, Angel Pollentia's Daylight Dream, Angel Pollentia's Duke Phillip og Angel Pollentia's Browneyed Girl.

Resultater fra grunnkurset

 
Nå er grunnkurset for våre valpekjøpere som vi holdt sammen med Kennel Isanemi ferdig. På slutten av kurset holdt vi en kursprøve. Fire av hundene fra D-kullet vårt deltok, Felix, Nansen, Philip og Moki. Det var totalt 7 deltagere på kursprøven.
Felix (Angel Pollentia's Dazzling Felix) ble nr.1
Nansen (Angel Pollentia's Diamond Soul) ble nr.3
Philip (Angel Pollentia's Duke Philip) ble nr. 6 og
Moki (Angel Pollentia's Daylight Dream) ble nr. 7.

Gratulerer alle sammen!

For flere bilder og informasjon om kurset se under "Grunnkurs D-kullet" i hovedmenyen.

 

Bergen Selskap og Brukshundklubb

Resultater fra Bergen Selskap og Brukshundklubb 26.09.2009.


Valp
Angel Pollentia's Duke Phillip - 1.BHK, BIM

Champion klasse tispe:
NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic - 1.CHK, 1.CHKK, CK, 2.BTK

NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic

Norsk Terrierklubb i Bergen

Resultater fra Norsk Terrierklubbs utstilling i Bergen 25.09.2009.

Amy ble 4. BEST IN SHOW på Norsk Terrierklubb sin utstilling!

Vi vil også gratulere våre valpekjøpere med gode resultater i helgen! En spesiell gratulasjon til Embla (Angel Pollentia's Browneyed Girl) sine eiere, Aud Jorunn og Øyvind, med CERTet!

Valp:
Angel Pollentia's Duke Phillip - 2.BHK
Angel Pollentia's Dancing Queen - 3.BTK

Åpen klasse tispe:
Angel Pollentia's Browneyed Girl - 1.AK, 1.AKK, CERT, CK, 3.BTK

Champion klasse tispe:
NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic - 1.CHK, 1.CHKK, CK, 1.BTK, BIR 4.BIS

NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic ble BIR og 4.Best in Show.

Angel Pollentia's Browneyed Girl (til høgre) fikk sitt andre CERT på Norsk Terrierklubbs utstilling i Bergen 25.09.2009.

Valper født

15.09.2009 ble syv nydelige valper født. Det ble to hanner og fem tisper. Mor til valpene er Patshabel's Rose Angel og faren er N DK UCH Robole's Oscar II. For flere bilder se under " E-kullet" i hovedmenyen.

Norsk Terrierklubb i Stavanger

Resultater fra Norsk Terrierklubbs utstilling i Stavanger 13.09.2009.


Åpen klasse tispe:
Angel Pollentia's Beautiful Lea: 1. AK, 1. AKK, CK

Champion klasse tispe:
NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic - 1.CHK, 2.CHKK, CK, 2.BTK

NKK Stavanger

 
Resultater fra Norsk Kennelklubbs utstilling i Stavanger 12.09 2009


Åpen klasse tispe:
Angel Pollentia's Beautiful Lea: 1.AK, 1.AKK, CK, 3. BTK R.CACIB

Champion klasse tispe:
NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic - 1.CHK, 3.CHKK, CK

Angel Pollentia's Beautiful Lea

Norsk Tibetansk Terrierklubb i Nesbyen

 
Resultater fra Norsk Tibetansk Terrierklubbs utstilling i Nesbyen 02.08.2009


Åpen klasse tispe:
Angel Pollentia's Browneyed Girl - 1.AK, 1.AKK, CK


Champion klasse tispe:
NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic - 1.CHK, 2.CHKK, CK, 3.BTK

NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic

Norsk Myndeklubb Nesbyen

 
Resultater fra Norsk Myndeklubbs utstilling i Nesbyen 01.08.2009.


Valp
Angel Pollentia's Daylight Dream - 1.BTK, BIR, 4.BIG

Champion klasse tispe:
NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic - 1.CHK, 1.CHKK, CK, 2.BTK

NUCH NordJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic

Valpetreff

Vi har nå hatt felles valpetreff for C og D kullet. Vi hadde en hyggelig kveld med grilling, litt trening og mye hundeprat. Hundene fikk springe løs og de koste seg sammen.

Vi har lagt ut flere bilder under "Valpetreff C og D kullet".

NKK i Bergen

Resultater fra NKK Hordalands utstilling i Nordhordlandshallen

Vi vil gratulere våre valpekjøpere med fantastisk gode resultater i helgen!

Vil spesielt gratulere Åse og Jan, eierene til Hero (NUCH Angel Pollentia's Born To Be A Hero) med championatet!


Åpen klasse hannhund:
Angel Pollentia's Born To Be A Hero - 1.AK, 1.VK, CK, CERT, 4.BHK, CHAMPIONAT
Angel Pollentia's Best Choice - 1.AK, 2.VK, CK

Åpen klasse tispe:
Angel Pollentia's Browneyed Girl - 1.AK, 1.VK, CK, CERT, 4.BTK
Angel Pollentia's Beautiful Lea - 1.AK, 2.VK, CK

Champion klasse tispe:
Angel Pollentia's Amy Angelic - 1.CHK, 3.CHKK, 3.BTK

Oppdretter klasse:
HP og BESTE OPPDRETTERKLASSE

Fra venstre:
NUCH Angel Pollentia's Born To Be A Hero, Angel Pollentia's Best Choice, NUCH NORDJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic, Angel Pollentia's Beautiful Lea og Angel Pollentia's Browneyed Girl.

Beste oppdretterklasse NKK i Bergen


Vi vil gratulere alle våre valpekjøpere som stilte i oppdretterklassen! Takk for at dere bidrog til at vi ble BESTE OPPDRETTERKLASSE!

Fra venstre:
NUCH NORDJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic, Angel Pollentia's Browneyed Girl, NUCH Angel Pollentia's Born To Be A Hero og Angel Pollentia's Beautiful Lea.

Utstilling på Radøy 28.02.09


VI GRATULERER MED  FLOTTE RESULTATER PÅ UTSTILLINGEN RADØY!

Valp:

Angel Pollentia's Clear Angel - 1BTK, BIR, BIG 4
Angel Pollentia's Cara Blessing - 2BTK

Åpen klasse hannhund:
Angel Pollentia's Born To Be A Hero - 1BHK, CERT, BIM 
Angel Pollentia's Best Choice - 2BHK

Åpen klasse tispe:
Angel Pollentia's Beautiful Lea - 1BTK, CERT, BIR
Angel Pollentia's Browneyed Girl - 2BTK, CK

BIR og BIM.
Angel Pollentia's Beautiful Lea og Angel Pollentia's Born To Be A Hero.

Valpekull planlegges

Vi planlegger valpekull sommer/høst 2009.

Mor til valpene blir Patshabel's Rose Angel. Dette blir hennes fjerde og siste kull.

Angel er en liten og feminin tispe med et fantastisk godt gemytt. Hun er livlig og glad i alle. Angel er lettlært og elsker å trene både lydighet og agility. Hun går klasse 2 lydighet og klasse 1 agility og hopp.
Angel er HD-fri (A).
 
Hennes valper fra tidligere kull er trivelige og flotte familiehunder som også har gjort det svært bra i utstillingsringen.

Det ligger flere bilder av Angel under "Angel" i hovedmenyen.

Patshabel's Rose Angel

D-kullet er fødtNå har Amy fått valper!

Valpene ble født 22.01.2009. Det ble seks nydelige valper, fire tisper og to hanner.


Både Amy og valpene har det bra. Alle valpene har lagt på seg og ser sunne og friske ut.

Amy venter valper

INT NORD UCH NV-04 Windisle Classico To Virtawheat.
Nå har vi tatt ultralyd av Amy og har fått bekreftet at hun er drektig. Magen vokser og Amy er i fin form! Valpene ventes født 23. januar 2009.

Faren til valpene er INT NORD UCH NV-04 Windisle Classico To Virtawheat.
For mer informasjon og bilder av Classico og les "Historien om Classico":  
http://www.virtawheatkennel.com/25026175


Ta  gjerne kontakt for mer informasjon og en hyggelig hundeprat!

INT NORD UCH NV-04 Windisle Classico To Virtawheat

Valper ventes

Amy (NUCH NORDJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic) venter valper i uke 4 2009!

Far til valpene er INT NORD UCH NV-04 Windisle Classico To Virtawheat.

Valper planlegges

Vi planlegger valper på NUCH NORDJV-06 Angel Pollentia's Amy Angelic. Løpetid ventes i november.

Valper

Valpene ble født 14.07.08.
Det ble 5 nydelige tisper!

Planlagte valpekull

Valpene forventes født i uke 29.

Mor til valpene blir Patchabel`s Rose Angel. Hun har tidligere hatt to kull. Flere av valpene har gjort det svært bra på utstilling og de er herlige familiehunder. Det står mer om henne under "Angel".

Far blir N DK UCH Robole's Oscar II. Han er en herlig, tolmodig og barnevennlig hund. Han har en nydelig irsk pels og er en mild herremann. Han har svært gode utstillingsresultater og har tatt bronse-merket i lydighet. Vil du vite mer om han, finner du det på denne siden: www.wheatenweb.com

N DK UCH Robole's Oscar II

Amy ble champion 4. mai 2008!

Amy ble champion 4. mai 2008 i Kristiansand.
Hun fikk også CACIB og ble BIR.

Resultater Nordhordland Hundeklubb 2.mars 2008

Vi vil gratulere våre valpekjøpere med flotte resultater på Nordhordland Hundeklubb sin utstilling!

Angel Pollentia`s Amy Angelic
   1.BTK, CERT, BIR, 4. BIG

Angel Pollentia`s Browneyed Girl
   2.BTK, CK

Angel Pollentia`s Beautiful Lea
   3.BTK, CK

Angel Pollentia`s Born To Be A Hero
   1.BHK, CERT, BIM

Angel Pollentia`s Best Choice
    2.BHK, CK